donderdag 17 maart 2016

Hier heb ik een heel leuk idee gezien!  Dat ik een bericht plaatsen kan is echt een gelukje! Één van de kinderen gooide een glas water over mijn laptop. Het enige mankement wat hij hier aan over heeft gehouden is dat hij in fases oplaad en er missen twee toetsen...nou, ja..ik kan het er nog wel mee doen en mocht ik een mooi tweedehandsje tegenkomen dan kan ik altijd nog veranderen. Een smartphonehoesje zelf maken is veel leuker dan kopen. Eerst had ik een iPhone 4 maar de telefoon van m'n dochter ging stuk en omdat er op de iPhone een selfie camera zit werd die van mij erg interessant. Dus ik nam afstand en nam mijn oude nokia 520 weer in gebruik zonder selfie camera  . Ik vind het allemaal prima..helemaal toen ik die leuke tutorial tegenkwam.
Plak binnenin een foto van je geliefde en het hoesje is helemaal af! Ik heb quiltstofjes gebruikt en misschien hebben jullie ook nog wel een "vergeten" stofje liggen, leuk om hiervoor te gebruiken. Ik publiceer nu alvast, de laatste tijd probeer ik dat om 19:00 te doen maar op dat tijdstip heb ik vanavond een afspraak. Een lieve groet uit Urk, tot volgende week donderdag om 19:00. Antje.

5 opmerkingen:

 1. Gewoon iets leuks maken van dingen die je in huis hebt kan je een heel goed gevoel geven. En als het dan ook nog functioneel is het toch helemaal perfect.
  Groeten en tot volgende week.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Antje!Vooral met die foto!Gr.Jennie H.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat leuk Antje! Zoveel leuker om hem zelf te maken en helemaal ÁF met een foto van je Lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus jij geeft niks om een Selfie!!! Hoe kan dat nou, haha! Geef mij ook maar zo'n leuk hoesje, daar heb je elke keer als je het ziet weer plezier van.
  Wel even schrikken was dat, denk ik, van dat glas water over je laptop. Pffff, dat had nog veel erger af kunnen lopen.
  Heel fijn weekend en tot volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he om van iets kleins zoiets leuks te maken. Goed idee, dat van die foto van een geliefde. Ik ga onthouden hoe je de foto vastgezet hebt aan de binnenkant, handig.
  Oh, en wist je dat je je verhaaltje ook vooruit kunt plannen? Als je het schrijft, kun je aan de rechterkant op 'schema' klikken. Dan kun je de datum en de tijd aangeven wanneer je het verhaaltje op je blog wilt publiceren. Zelfs midden in de nacht, of een week of maand vooruit. Handig als je een tijdje weg bent. Niemand in blogland hoeft te merken dat je er effe niet bent.

  BeantwoordenVerwijderen