donderdag 24 maart 2016

gebreid, rose babymeisjes mutsje, vestje en slofjes

Hebben jullie dat ook? Als ik veel en lang met een donkere kleur brei dan ben ik er even klaar mee en wil iets lichts, iets kleurigs zien! Dus nu een oudrose alpaca en iets kleins.


Als het hele setje af is maak ik een korte beschrijving, het is weer iets wat uit mijn mouw kwam na ff schudden...noppen, i love it!
Toen ik deze foto's maakte kon ik niet bedenken hoeveel leed, veel mensen is aangedaan in België. Ik heb overwogen om een heel ander bericht te plaatsen. Maar daar help ik niemand mee. Ik hoop en bid dat de nabestaanden en slachtoffers troost mogen vinden. En wat is er dan mooier dan Goede Vrijdag te vieren. Jezus, Hij die Mens is geworden en niemand die beter weet dan Hij wat lijden is! Dat de mensen hun hulp en sterkte van Hem mogen verwachten! Wat ik ook hoop dat is dat de mensen die met dit soort gruwelijke ideeën rondlopen tot inkeer mogen komen! Er is niets onmogelijk! Voor iedereen een lieve groet uit Urk en fijne paasdagen! Antje.

7 opmerkingen:

 1. Hallo Antje.
  Ook ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurd en het leed en verdriet wat andere mensen wordt aangedaan. Kan het ook niet begrijpen dat er mensen zijn die hiertoe in staat zijn en hoop dat het ooit anders wordt.
  Ik wens je fijne Paasdagen toe.
  En geniet van het leuke breiwerk waar jij mee bezig bent.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief setje uit mouw geschud!

  Mooie woorden, fijn dat wij kunnen schuilen bij Hem.
  En iedereen dat mag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie breisteek, ben benieuwd hoe het setje word.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi breiwerk en ja we mogen schuilen bij Hem fijne paasdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan alleen maar AMEN zeggen op dit logje, Antje! Er is maar één plek hier waar je echt veilig bent: en dat is in Zijn handen! Wat een rijkdom te weten dat Jezus juist voor al deze en in al deze ellende gekomen is om ons te redden uit al deze ellende. En dat we mogen weten dat door Zijn offer er vergeving en áltijd toekomst is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap hoor dat je zo weer een klein setje "uitje mouw"schut! Die aanslagen zijn inderdaad afschuwelijk. Maar ondanks dat alles toch een mooi Paasfeest voor jouw en je gezin. Het feest van de Opstanding geeft nieuwe hoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad heel fijn om na donkere dingen weer eens wat vrolijks op de naalden te zetten, het word MOOI! En de aanslagen zijn afschuwelijk, ik hoop ook dat die mensen zoals jij dat mooi zegt "tot inkeer komen". Ik wens jou en je familie ook fijne paasdagen samen.

  BeantwoordenVerwijderen