maandag 8 februari 2016

Te koop spinnenwiel

Lieve blogsters, spinnen word al duizenden jaren gedaan...en omdat ik dat nog nooit had gedaan wilde ik dat gewoon kunnen! Ik kocht een paar jaar terug een oud en piepend spinnenwiel en wol en kaardenplankjes. Na een halve klos spinnen had ik het wel gezien. Ik weet nu hoe het moet en zin om er mee door te gaan heb ik niet. Daarom verkoop of ruil ik hem nu met de kaardenplankjes erbij. Mocht je er belang bij hebben mail me dan, ik wil voor het spinnenwiel een symbolisch bedrag en voor de kaardenplankjes €25,-. Hier is de foto, mooi hè? Hij is ook nog decoratief!
Een tijd terug leende Aagke (op Urk kennen we haar wel) de plankjes. Aagke kan mooi vilten! Als dank kreeg ik een mooi zelf gevilte brocante kraag van haar. 
Het heeft een tijdje geduurd Aagke maar het staat er op! Een lieve groet uit Urk, Antje

9 opmerkingen:

 1. De gevilte kraag is prachtig net als het spinnewiel. Ik weet zeker dat je er iemand voor vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar vind je vast iemand voor maar ik ben dat niet. Heb het ook gedaan en heb gemerkt dat dat niet mijn ding is.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, ik ben wel aan het kijken voor een spinnewiel, maar dan voor een nieuwe en moderne variant! Ik spin al jaren met een oude Louet, die inmiddels flink wat slijtage is gaan vertonen. De nieuwe generatie wieltjes is niet meer te vergelijken met deze wat oudere modellen. Tuurlijk spinnen ze over het algemeen prima, maar als je zo'n lichte en comfortabele nieuw wieltje uitprobeert... dan wil je nooit anders meer ;o)
  Maar er is vast iemand die juist op jouw wieltje zit te wachten, ik weet zeker dat je er iemand heel blij mee gaat maken!! Succes en lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie weet ga je ooit nog spinnen als je niet meer zo'n druk gezin hebt! Mijn ervaring is dat spinnen heel ontspannend kan zijn.Maar mijn wiel staat al zeker 30 jaar op zolder!
  Wat leuk een Aagke! Bij ons in de familie komt de naam heel veel voor. Maar ik kende geen mensen buiten de familiekring die zo heten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al een spinnewiel en gebruik hem ook niet maar wie weet ooit.
  Je kraagje is erg mooi.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n spinnewiel is zeker decoratief! In mijn Idylle staat er ook een, gemaakt door de vader van mijn vriendin, dus een oudje! Doe er niets mee, alleen kijkend genieten.
  Wat apart Antje, die kraag die je kreeg. Dat zijn van die bijzondere cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aagje, heb je t spinnewiel nog? Ik woon helemaal in het zuiden van het land... zou eventueel verzonden kunnen worden. Ik ben vooral geïnteresseerd in de kaardenplankjes.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aagje, heb je t spinnewiel nog? Ik woon helemaal in het zuiden van het land... zou eventueel verzonden kunnen worden. Ik ben vooral geïnteresseerd in de kaardenplankjes.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aagje..??�� nee het spinnenwiel is verkocht en de kaardenplankjes ook, succes met verder zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen