dinsdag 12 januari 2016

Schip Ahoy

Nooit spelen kinderen zo lief als tegen bedtijd! Mogen we nog even?? "Ja hoor",  mompel ik. Ik ben in de relax-modus, met mijn grote breiwerk op schoot en alles aan kant!
Ineens word ik uit mijn ontspannen sfeer geschreeuwd! "Drenkeling gesignaleerd met breiwerk!" En dat ben ik! Dan doemt er een groot schip voor me op met mijn schort als zeil en mijn stofzuigbuis als mast! Hoe leuk is dat!
Mijn visserstrui heeft tijdens het drukke najaar in de breimand gelegen. Maar ik de draad weer opgepakt en wat is dit fijn om te doen! 
Hier word ik blij van! De foto's zijn niet van geweldige kwaliteit, daar ga ik in de toekomst mee aan de slag! Lieve groet uit Urk, Antje

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk even relaxen! Wat een mooi breiwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid. En niemand kan met dit donkere weer echt goede foto's maken!Het breiwerk ziet er stoer uit. Geniet van dit relaxte momentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super breiwerk. Ik ben een beginneling met kabels dus nu weet ik ook hoe moeilijk het is. Succes met de reddingsbrigade want die gaan nooit vroeg naar bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, dat noemen we nog eens creatief. Een schort en stofzuigerbuis! Mooie kabels, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig, dat noemen we nog eens creatief. Een schort en stofzuigerbuis! Mooie kabels, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachrige vissertrui wordt dit. En zeker heel creatief, het is een fantastisch mooi schip. En ik wil jullie ook alsnog een geweldig 2016 toewensen met veel gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende trui zal dat worden
  Wat kunnen kinderen toch vindingrijk zijn
  Fijne dag en groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is nog eens spelen, en wat leuk dat je mee mag doen. Dan mag bedtijd best een beetje opgeschoven worden. Fijn om weer iets van je te lezen meis, en wat ben je aan een prachtige trui bezig!!
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Afmaken hoor die trui want het zou toch jammer zijn van dit mooie breiwerk dat het ergens blijft liggen. leuk om te zien dat het niet duur speelgoed hoeft te zijn om je als kind te vermaken.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker ga ik dit afmaken Marga, er is een hele doos wol voor aangeschaft en, en dat is wel het belangrijkste, ik ben het als verrassing voor iemand aan het maken! Dus het komt af. Liefs Antje

   Verwijderen
 10. Oh, Antje , wat ziet dat er heerlijk uit met je spelende kinderen. En wat een mooie trui wordt dat. Die moet je echt afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je verhaal is wél van kwaliteit hoor, heerlijk, dat schip met schort en stofzuikeronderdeel. Daar word je toch helemaal blij van.
  Prachtig joh, dat breiwerk. Zo'n relaxmodus heb je af en toe wel nodig met zo'n druk gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heerlijk, wat een fantasie, en je hebt en prachtig breiwerk onder handen, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gave trui en heerlijk dat je kinderen zo creatief kunnen spelen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi breiwerk! Zou er zo zin in krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, ik zie je berichtje nu pas Antje, wat ontzettend mooi wordt jouw Urkse visserstrui!! Complimenten aan de drenkeling die de draad weer zo moedig oppakt ;o) Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen