dinsdag 24 september 2013

Ik had zo graag...

willen bloggen vanavond. Maar rond half 7 nam zoals zo vaak de avond een wending. De was had vandaag verrukkelijk gedroogd en stond geduldig en heerlijk geurend in de wasmand te wachten....zonde om tot morgen te laten wachten en dan het idee te hebben dat je kranten aan het vouwen en strijken bent i.p.v. fris gewassen kleding. Maar zelfs dat moest wachten. Want één van de kinderen had prinsheerlijk de badkamer in beslag genomen en ze heeft het er vanavond óók van genomen...! Heerlijk natuurlijk! Maar het is minder als grote broer en zus ook nog in bad willen. Grote zus heeft overmorgen een toets Engels maar soms is dat een wirwar van vreemde woorden en zie je door de bomen het bos niet meer. Mama is geen taaltalent maar help waar ze helpen kan. Toen het helpen klaar was kwam manlief thuis na een drukke werkdag en in de avond pastorale taken. Tussendoor is toch de mand met was weggestreken en ik dacht om 22:45:,"Waarom ook niet, ik tik een blogje en dan maar niet over mijn nieuwe appeltaart recept of over dat gebreide jurkje of over mijn milde in de maak, Prinsjesdag, of, of!". Vaak krijg mailtje met de vraag hoe het met me is. Dat vind ik erg lief van jullie! Ik kom heel weinig aan bloggen toe en dat komt door  bovenstaande situatie's en dat is helemaal niet erg want hier geniet ik het meest van! Lekker thuis me de spin in het web voelen! En willen jullie een voorproefje op mijn Prinsjesdag verslag kijk dan hier. Tot de volgende keer! En reken maar dat ik vaak langs-surf bij jullie! Lieve groet uit Urk, Antje

11 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer even in Blogland was Antje! En wat een prachtige foto's van al die schitterende Urkermannen en -vrouwen.. Ik ben benieuwd hoe het voor jullie geweest is! Geniet maar van je gezin, dat is toch het allerbelangrijkste! Hier, met die uitvliegende kinderen, heb ik regelmatig 'heimwee' naar de tijd dat ze nog klein, en thuis waren ;) Lieve groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's en wat waren jullie met veel in Den Haag. Heb er iets van op TV gezien maar ben erg benieuwd hoe jullie dat ervaren hebben .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang jij je maar happy voelt is het prima. Ik wacht geduldig en lees met plezier als er weer een blogje geschreven is. En als je dan zo schrijft over jou doen en laten met het gezin gaan mijn gedachten weer een aantal jaren terug in de tijd en kan het goed begrijpen.
  Groeten
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je er toch weer even was en met die leuke foto's. Bedankt dat je ,ondanks je drukke gezin zo nu en dan toch even langs komt.iedereen die opgroeiende kinderen heeft of heeft gehad weet hoe dat gaat. Geniet er maar van.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Antje, fijn om toch even van je te horen. Zo te zien hadden jullie een heerlijke Prinsjesdag. Geniet van je drukke gezellige gezin. Het is idd voorbij als ze uitvliegen. Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Antje, alles op zijn tijd he, ik heb de foto's beken, mooi al die Urker mannen en vrouwen.
  Klederdracht is toch altijd mooi he.
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. pfff - ik word al moe van het lezen alleen - het leven kan erg 'vervullend' zijn. en het echte leven is altijd belangrijker dan het digitale leven ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik kan zo goed begrijpen dat je weleens lekker tijd voor jezelf wilt! Volgens mij ben je een fantastische moeder en echtgenote die heel goed zorgt en zichzelf een beetje wegcijfert. Daar is vaak weinig waardering voor. Maar soms is dat gewoon nodig. Zo staan de zaken nu eenmaal. We horen vast eerdaags wel weer van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag lieve spin in je mooi gesponnen web!! Het beste en mooiste plekje dat je kan hebben hoor, vooral als je er, zoals jij, zo van kan genieten. Dan moet je een extra draadje spinnen en je af laten zakken naar die pc of naar ..... ik weet niet wat. Ik denk dat jouw man en misschien ook al je kinderen, net zo reageren als de zoon en man van die prachtige huisvrouw uit Spreuken 31. Houden zo Antje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Typfoutje gemaakt: ik bedoel: dan moet je Geen extra draadje etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele fijne feestdagen en voor 2014 vooral veel gezondheid liefde en geluk

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen