maandag 7 januari 2013

Allerbeste wensen

Eerst zijn we met ons gezin 2 januari een paar dagen naar Sint Maartenszee (N-H, vlak boven Petten) geweest. Heerlijk die (je zou het bijna therapeutisch kunnen noemen) zeewind, zo lekker koud! Daarna de kinderen met hoogrode wangen bij de openhaard met een lekker broodje. En toen naar bed...als dat geen rijkdom is!! Ik wens jullie een heel gelukkig, gezegend en gezond 2013! Ook veel handwerkplezier! Ik heb er erg veel zin in en we zijn met mijn zussen en onze moeder een soort bee gestart, ieder met haar eigen "specialismen". Dan hebben we meteen een stok achter de deur als we in een "handwerkcrisisje" komen!
                                          

Man en kinderen in het oog!

Texel, daar zijn we ook geweest, en ook daar moet je strand hebben gezien! En weet je wat ook zo leuk is om te bezoeken..de Scholekster!  Een mooi stofje voor mijn groene stofjes heb ik daar gevonden, en het rook er heerlijk en er stonden nog veel meer mooie spullen zoals aardewerk enz. En toen we daar op het strand stonden dacht ik aan jullie! Bij deze!
                                          

21 opmerkingen:

 1. Jij met je gezin ook de beste wensen gewenst voor het nieuwe jaar.
  Heerlijk dat jullie zo lekker uitgewaaid hebben aan het strand. Jullie uitje klinkt gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej lieve Antje, wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar. Leuke foto's daar aan het strand. Ik wens jullie ook een heel fijn jaar toe. Veel plezier ook met de bee.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke dagen moeten dat geweest zijn Antje, hier kun je vast heerlijk van nagenieten! Wat leuk dat jullie samen gaan beeen (is dat een woord ;)?) Veel plezier en lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb jou laatste twee blogjes gelezen waarin verdriet naastenliefde en plezier kort bij elkaar liggen. Maar zo is het leven.
  Ik wens jou en iedereen die je lief is het allerbeste in het jaar 2013. Heel veel geluk liefde maar vooral gezondheid.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was een goed begin van het nieuwe jaar. Lekker om zo samen te genieten van de mooie natuur. Je uitstapje naar Texel was ook de moeite waard. Wat een leuke winkel heb je daar bezocht. Echt een aanrader. En dan ook nog het plan om met je zussen en moeder creatief bezig te gaan Goed idee. Veel plezier daar op Urk en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel fijn zo samen met het hele gezin er lekker op uit.
  Ook fijn zo samen een Bee te starten.
  Heel fijne en goede wensen ook van hier.
  Kijk uit naar je volgende blog.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha Antje, dat was dus eigen een lieve groet van Antje uit Texel!! Heerlijk dat jullie zo genoten hebben en lekker zijn uitgewaaid. Nu weer het gewone programma hè?!
  Wat verschrikkelijk leuk dat je met je moeder en zussen een Bee hebt georganiseerd. Dat is toch heel bijzonder en een voorrecht. Allemaal breisters, haaksters, naaisters....? Enig enig, heel veel plezier met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve groet. Dat doet ons allemaal goed. Natuurlijk voor jou en je gezin ook een gezond en gezegend 2013. Wat leuk een Bee met moeder en zussen. Toen ik klein was was het heel gewoon dat getrouwde vrouwen 's morgens even koffie bij elkaar dronken, niemand werkte nog, en dan werd er ook altijd druk gehandwerkt. Ik heb er als klein meisje heel wat geleerd. Veel plezier met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook voor jou en je gezin een goed en gezond 2013. Wat een heerlijke start hebben jullie gehad.leuk om een bee te starten met je naasten. Inderdaad heel goed om elkaar, ook bij een dip, aan de gang te houden. (minder UFO's misschien).Veel plezier met elkaar.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O wat heerlijk een paar dagen naar zee daar knap je zo van o. Leuk dat jullie een bee zijn gestart, toen ik dat nog met mijn mam en buuvs deed was dat zo leuk en gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jij ook de beste wensen. wat had ik graag jouw kindertjes met rode wangetjes bij de open haar gezien!
  en heerlijk zo'n bee met je moeder en zussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jij ook de allerbeste wensen voor jou en allen die je liefhebt! Veel plezier met jullie bee en met je steekjes en geniet van het kleine, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Antje, Ik wens jou en je gezin ook een heel gelukkig en gezond 2013 toe. Het begin was in ieder geval al heerlijk, zo aan het strand! Fijn om er zo met elkaar even uit te zijn. Ik ben heel benieuwd naar de werkjes die je wilt gaan maken. Ik ben iets aan het verzinnen voor de schortenstof....

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, een groet van Antje uit Urk uit Texel :) Wat origineel.
  Ik wens jullie wederkerig van harte Gods zegen toe voor het nieuwe jaar, Antje, en gezondheid voor allen die je lief zijn. En jullie starten het nieuwe jaar al heel gezellig. Wat leuk, een "familiebee". Dat werkt vast en zeker stimulerend.
  En als ik naar je foto's kijk hóór en rúik ik de zee. Heerlijk!
  Lieve groet uit de Betuwe

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Antje,
  Nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar ook voor je gezin, wat een heerlijke foto's en ik ben benieuwd wat bee is,
  groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Antje ook jullie nog de beste wensen en heb even mee gewandeld
  Fijne dag groetjes Joke uit een koud Zweden, waar het sneeuwt

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O, wat heerlijk zo aan het strand! En wat een leuk idee om je groet in het zand te schrijven! Dat was al een goed begin voor wat hopelijk een heel gezegend jaar zal worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. lekker, he, dat strand!! Wij komen er redelijk regelmatig maar altijd te weinig!!
  Ik wens jou en je gezin alle goeds en veel gezondheid in dit nieuwe jaar, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh ik ben ook zo gek op het strand, heerlijk die wind door je haren TOP! En wat leuk dat je met je zussen en moeder gaan beeen. Heel veel prikplezier samen in 2013 en een goeie gezondheid. Fijn weekend knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 20. beste Antje,
  Wij broer en zus hebben sinds kort een blog over onze hobby de zeeuwse klederdracht die we zelf dragen .Nou doe ik dit blog voor het eerst zal best iets fout doen ,maar we zijn ook een paar keer bij jouw schoonvader geweest ,om sieraden te kopen, en vonden het geweldig wat deze man heeft voor mekaar gekregen in Urk ,toen we hoorden dat hij heel urk weer in de dracht heeft gekregen.Een ding om erg trots op te wezen.Nou is mijn vraag wat hij ons toen heeft verteld hierover mag ik dat beschrijven in mijn blog.
  Alleen maar goede dingen hoor , en als je het niet wilt laat het me dan weten. vr groet annuutzeeland.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk Ann!
   Het is jou blog en ik ben benieuwd! Leuk dat je begonnen bent, veel succes ermee!
   groetjes uit Urk

   Verwijderen