vrijdag 24 februari 2012

Nog even dit!

De koningin en Mabel en de andere familieleden zal ik gedenken in het gebed, ik roep iedereen op dat te doen.

En nu iets anders, Urker jongeren komen er in de landelijke pers nooit goed vanaf. Jammer want zoals altijd moeten de goeden onder de kwaden lijden. Kijk hier maar eens.

Een lieve groet uit Urk en tot over een paar weken, Antje



woensdag 22 februari 2012

blogstopje

Ik ga even stoppen, niet zo lang hoor, want ik kan eigenlijk niet zonder blog! Maar ik heb het nu even erg druk en kom er eigenlijk niet aan toe. Mijn mail blijf ik wel lezen natuurlijk want daar komen ook andere zaken dan blog aan de orde.
Dit zeephangertje heb ik de afgelopen week voor iemand gemaakt, niet omdat ik tijd over had maar omdat ik het beloofd had. Hier zijn verder de breiwerkjes waar ik mee bezig ben, die zullen na de blogstop wel klaar zijn. Dan laat ik ze dan wel zien.
Ik zal jullie wel missen, ik wens iedereen een heerlijke blog-  en handwerktijd en speciaal voor Joke uit Zweden, sterkte Joke als je in Nederland behandeld gaat worden! Een lieve groet uit Urk en tot over D.V. een aantal weken, Antje.

                                                 

woensdag 15 februari 2012

pret,troep,drukte en verdriet

Wat was het leuk die vrieskou, ijs en schaatsen! Maar ook druk, de kinderen wilden na het pret maken, warmegewreven voetjes en handjes, een warme chocomel. En dan die troep...in de gang, jassen, sjaals, snowboots, schaatsen, plassen gesmolten ijs, strooizoutvlekken....maar ik had het niet willen missen!
En daar hoort bij,
 We hebben ook minder leuke dingen meegemaakt. Vorige week is een neef van mijn man overleden op 43-jarige leeftijd aan kanker, afgelopen maandag is hij begraven. Dat geeft verdriet, vooral als je een goede band met iemand hebt. Hij liet een vrouw en 5 kinderen achter. Door al deze dingen ben ik er niet aan toegekomen om bij iedereen reactie's te plaatsen, maar dat komt wel weer. Tot blogs en een lieve groet uit Urk (klik) waar het ijs nu wel heel hoog klimt ,Antje