woensdag 22 februari 2012

blogstopje

Ik ga even stoppen, niet zo lang hoor, want ik kan eigenlijk niet zonder blog! Maar ik heb het nu even erg druk en kom er eigenlijk niet aan toe. Mijn mail blijf ik wel lezen natuurlijk want daar komen ook andere zaken dan blog aan de orde.
Dit zeephangertje heb ik de afgelopen week voor iemand gemaakt, niet omdat ik tijd over had maar omdat ik het beloofd had. Hier zijn verder de breiwerkjes waar ik mee bezig ben, die zullen na de blogstop wel klaar zijn. Dan laat ik ze dan wel zien.
Ik zal jullie wel missen, ik wens iedereen een heerlijke blog-  en handwerktijd en speciaal voor Joke uit Zweden, sterkte Joke als je in Nederland behandeld gaat worden! Een lieve groet uit Urk en tot over D.V. een aantal weken, Antje.

                                                 

16 opmerkingen:

 1. hallo Antje, het valt niet altijd mee, he, bloggen naast alles wat je nog meer wilt en moet doen!
  ik loop hier ook vaak tegenop, hoor! Bovendien heb je een verdrietige tijd achter de rug!
  neem rustig je tijd, tot over een paar weken!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja met een gezin heb je het vaak al druk genoeg en dan kun je het bloggen beter even stilzetten! Maar ik wens je toch heel fijne weken, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor je lieve woorden,en denk aan jezelf, en je gezin, bloggen is leuk maar het moet niet overheersen, en het kleine beetje tijd dat je hebt, daarvoor moet gebruiken
  Groetjes joke en tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig zeephangertje heb je gemaakt. En neem gezellig je breiwerkje mee volgende week.
  Er komt vast wel weer een tijdje wanneer je weer tijd over krijgt om wat te bloggen, wie weet hoe snel, want ook ik geniet van je gezellige blogjes.
  Groetjes, Sarita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Antje, wij gaan jouw blogjes natuurlijk wel missen :) maar je hebt helemaal gelijk, soms moet je gewoon even time-out nemen! Je schreef al eerder dat je het heel druk had... Nou, sterkte met alles, en we zien je vanzelf wel weer een keer verschijnen! Geniet van de kleine dingen Antje, dan komt het allemaal weer goed! Knuffel van Lupineke!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Antje,
  Ik heb ook even een stop, want het kost best veel extra energie, zeker als je er naast ook nog veel dingen te doen heb.
  ik denk maar zo: beter 1 goede blog dan 10.......
  Geniet er van.
  Groetjes hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zal ik je gezellige blogjes missen maar je komt weer terug. En natuurlijk moet je bloggen niet iets worden dat stress oplevert.Met jou grote gezin en werk kan het allemaal wel eens te veel worden.
  Wat een beeldig zeephangertje heb je gemaakt.
  Zorg goed voor jezelf de komende tijd en tot gauw.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hej Antje, het zal hier stilletjes zijn, want het is hier altijd zo gezellig. Hopelijk vind je wel wat tijd om te handwerken en af en toe even stilletjes langs te komen.
  Mooie zeephanger heb je nog gemaakt.
  Tot blogs, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bloggen is leuk maar moet ook leuk blijven. Dus begrijp ik maar al te goed dat je even een pauze wilt houden. Neem lekker de tijd voor jezelf gezin en al die dingen die je leuk vind om te doen.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We blijven rustig op je wachten hoor. Een blog kost nou enmaal veel tijd en ik snap best dat je heel druk bent met dingen die gewoon voor gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief zeepzakje heb je gemaakt!
  Neem maar even wat meer tijd voor jezelf en de dingen die je aandacht vragen. We zien je vanzelf wel weer verschijnen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Even een time out is wel eens goed hoor! Ik kijk uit naar je terugkomst :-)
  Hartelijke groet!
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. blog mag maar moet niet! het Echte Leven is belangrijker! ik hoop dat je toch nog een beetje tijd hebt voor jezelf. we zien je vanzelf wel weer verschijnen. lieve groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Antje, dank voor je reactie op mijn blog. Neem de tijd, en neem het dag voor dag, put je water uit de Bron. Tot gauw, liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi zeephangertje en breiwerk heb je onderhanden. En heel verstandig dat je even afstand neemt want er is veel meer in het leven dan bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen