zaterdag 13 oktober 2012

Van zoveel lieve kadootjes...

word je heel warm! Van Betsy kreeg ik een heel mooi vilten popje met een met vilt gemaakte kaart. Wat een lief popje hè! En zo mooi gemaakt!
 Jeanet stuurde mij de stoere Arnemuider glossy toe, zo gaaf! En zoveel overeenkomsten! Het is precies net zo'n dorp als Urk. Ik heb er erg van genoten! Vooral van die mooie trui op de cover!
Het houd maar niet op, ineens kreeg ik een zware envelop door de brievenbus, ik kneep erin en het was hard.....het kwam van Anje. Nou, ik wist niet wat ik zag! Zo lief dat ze aan me dacht toen ze in een reactie van mij las dat ik ook in de toekomst wel zou willen weven! Ik ben er erg blij mee!
Inmiddels ben ik jarig geweest (36) en toen kwam mijn zusje met deze prachtige puntshawl. Past mooi bij, zowel mijn zomer als winterjas! Mooi gehaakt! Allemaal heel erg bedankt voor deze prachtige kado's! Ik ben niet zo verlegen (denk ik)  maar je zou het toch worden als je zo verwend word!
 
Achter aan de bloem zit een grote knoop genaaid, op die manier kan de shawl op allerlei manieren vastgemaakt worden en je ziet er niets van, heel leuk!
 
Er is ook nog geexpirimenteerd met een charmpakketje. Eens moet je toch beginnen en van fouten leer je...en fout ging het al leek het op het eerste gezicht erg goed te gaan na het snijden. Maar er bestaat ook nog zoiets als naadtoeslag.......pfff natuurlijk..! Tips en positieve kritiek is welkom!
We hebben het ook heel druk gehad de afgelopen weken, de schoolstart van de kinderen vergt altijd veel tijd en inspanning. Maar nu draait alles gelukkig en er zijn al weer veel mooie cijfers binnen! (en een paar onvoldoendes). Daarom kon ik weinig bloggen en "langskomen". De komende week ga ik lekker besteden aan "bijlezen"!
Er is ook pech geweest, mijn man is aangereden met de auto, er werd hem geen voorang verleend. Gelukkig hadden man en zoon zelf niets. De auto was total loss! Erg zonde want we hadden 'm net een grote beurt laten geven en keuren en een driepersoons bankje achterin laten maken. Dat kon bij dit type auto zodat we veilig met alle kinderen op vakantie konden. Dan krijg je alleen nog de dagwaarde. Maar inmiddels hebben we een andere auto, ook 7-persoons en nog een jaar jonger ook! En hij rijd heerlijk! Dus dat probleem is ook weer opgelost!
Voor iedereen een fijne en goede zondag en de volgende keer gaat het over het feit dat vrouwen in de middeleeuwen geen knopen aan hun kleren mochten dragen.....Lieve groet, Antje.

16 opmerkingen:

 1. Lieve Antje, nog van harte gefeliciteerd!!! Ik wist het niet, anders... precies ;)!! Fijn om weer van je te horen! Je bent heerlijk verwend, wat een lieve en mooie cadeau's. Succes met de lapjes ook, alle begin is moeilijk! Lieve groetjes en fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Antje.
  Fijn weer eens een blog van je te lezen, wat een drukke tijd, en met het ongeluk goed afgelopen gelukkig.
  Hartelijke Gelukwensen voor je verjaardag nog, en de verwennerij komt je toe.
  Fijne Zondag Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een enige cadeaus heb je gekregen, en wat leuk een weef kam, ik ben er ook mee begonnen, leuk om te doen
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd. Leuk die weefkam. En je bent lekker verwend. Dat mag best wel voor een keertje hoor. Mooie zondag. Anny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lees ik nou toch allemaal. Jarig geweest?? Wat is de datum Antje, dan ga je op mijn bloggers-verjaars-kalender. Nog VAN HARTE en heel veel gezegende jaren gewenst.
  Ik zie dat je al heel veel zegen hebt ontvangen met al die lieve cadeautjes. Ook ben je gezegend met je karakter! Zoals je omgaat met de tegenslag met de auto. Gelukkig alleen blikschade. Ik hoop dat jullie héél lang plezier zullen hebben van deze auto. Dagdag, liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Antje. Allereerst proficiat. Ik wens je nog heel veel fijne en gezonde jaren toe.
  Leuk om weer iets van je te lezen. Wat een mooie omslagdoek geweldig ooo had ik maar meer tijd.
  Maar ook de polswarmers en al die andere mooie brei patroen prachtig hoor.
  Zo te zien staan jou handen ook niet stil.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een prachtige sjaal heb je gekregen.
  Wat een geluk dat man en zoon niets hadden. Jammer van de auto natuurlijk maar je gaat er gelukkig heel positief mee om.Knap hoor dat je nog tijd vindt om met lapjes aan de slag te gaan.Het gaat je zeker lukken.
  Fijne week'
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Antje,
  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat ben je heerlijk verwend! Ik vind de sjaal van je zus zo mooi en wat een super handig idee met die knoop aan de bloem. Je moet er maar op komen.
  Ik ben heel benieuwd naar wat je gaat maken met de weefkam en nog meer hoe dat zit met die knopen in de middeleeuwen....
  Fijn om weer een berichtje van jou te lezen en te horen dat het goed gaat. Gelukkig ook met man en zoon.

  Fijne zondag nog en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Antje nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, wat een lieve en gezellige verwennerijtjes allemaal. Gelukkig dat man en zoon ongedeerd zijn gebleven en voor de autoschade hebben jullie een prima oplossing gevonden zo te horen. Nu in de verte de winter eraan komt is het weer heerlijk handwerktijd en met die mooie lapjes en de ervaring die je opdeed gaat dat je zeker lukken.
  Herfstgroetjes van huis tot huis, liefs Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Antje, wat een leuke kadootjes heb je gekregen en ook je ster ziet er moooi uit! Groetjes je zusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben je verwend, het lijkt wel of je jarig bent. Dat was je dus ook, van harte gefeliciteerd nog. Je zus reageerde ook op het huis, leuk! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuke verrassingen voor jou!!
  en gelukkig dat je man ongedeerd uit de auto kon komen, balen dat de auto total loss is, kost weer heel veel geld!
  maar een ongedeerde man is belangrijker!
  lieve groet, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha Antje.
  Ik heb je een award gegeven. Kijk maar op mijn blog.
  groetje Dicky

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat is het toch stil op jouw blog. Alles goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie achtergrondfoto op je blog.
  Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je weer mooie dingen laten zien. Fijn dat je zo verwend werd. Ik hoop trouwens dat alles goed is, ook met je man?

  BeantwoordenVerwijderen