vrijdag 27 april 2012

Wat zullen we doen...?

Dat is iets wat ik lang niet heb gedacht...gewoon omdat ik me dat nooit afvraag. En eigenlijk had ik direct een antwoord op die gedachte, namelijk een blogje maken natuurlijk! De harten voor de verkoop (die 10.000 euro heeft opgebracht!!) heb ik eerst een paar dagen aan mijn eigen lamp gehangen...even genieten hoor!
Ik ben weer aan het doen wat  ik toch het liefste doe,breien natuurlijk!  Een babyvestje, en patronen daar moet ik nog steeds vriendjes mee worden...liever verzin ik een werkje! 
Via de mail kwam er de vraag of ik ook wel borduurde. Ja hoor! Al  zeker twee jaar terug ben ik begonnen aan een abc van een frans blog af  en daarna heb is het ver weggestopt!! Ook al een tijd terug werd er een speldenkussen opgezet en daar wilde nooit een bijpassend stofje bijkomen, tot lupineke een potje druivengelei aan Antje gaf waar een rode variant van Zeeuwse schortenstof om het dekseltje zat! Nooit gooi ik stukjes stof weg maar ik probeer het altijd een tweede leven te laten leiden en dus word het rode stofje de achterkant voor het speldenkussen. 


 Oudste DD had weer heerlijk geborduurd op school en kwam met een lief slabbetje thuis, "voor neefje Pieter  ik heb vast een P er op geborduurd!" 
Voor maandag alvast een fijne koninginnedag toegewenst! Deze knoop komt uit Staphorst! Daar weten ze wel wat mooi is!!!!
                            Een lieve groet uit Urk, Antje.             
                                                                                                               

20 opmerkingen:

 1. Ha die Antje,
  Wat leuk dat ik het stofje hier weer terug zie komen! En wat zijn je hartjes leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De harten zijn heel mooi.Daar heb je goed zaken mee gedaan.
  De borduurtjes zijn leuk en het stofje past er inderdaad precies bij. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die harten en wat een fantastische opbrengst.En dan ineens krijg je een stofje in handen en weet je onmiddelijk waar je dat voor kunt gebruiken. Het past ook echt perfekt bij je borduurseltje.
  Fijn weekend en een gezellige koninginnedag.
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie harten, je borduurtjes vind ik ook geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu door die vraag, laat je ons meteen schitterend borduurwerk zien, heb zitten genieten
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Antje, wat een super opbrengst van die verkoop! Geweldig. Je hebt je niet voor niets ingespannen.
  Dat is toch ook een prachtig borduurwerk. Toch een keer afmaken hoor. Jij ook een heerlijk en blij weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Antje, wat leuk om de harten zo prachtig aan de lamp te zien hangen, ik ben blij dat de opbrengst zo geweldig was, mede natuurlijk dank zij jouw inzet!! En wat past het schortenstofje (ja, klopt, uit Jeanets winkel!) mooi bij het rode borduurwerkje, alsof het er voor gemaakt is! Het slabbetje is echt schattig, wat knap van je DD!! En leuk, dat je borduurwerk weer boven tafel is, het ziet er prachtig uit! Gave knoop ook, zoiets heb ik nog nooit gezien! Fijn weekend en een mooie koninginnedag gewenst, lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie hartjes gemaakt !! en de knoop vind ik ook heel byzonder. groet en fijne koninginnedag! Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige harten! Leuk die kralen eraan! Goede opbrengst daar heb jij dus ook je steentje aan bijgedragen! Schitterend breiwerkje weer en die knoop is echt gaaf! Heel fijn weekend en een zonnige Koninginnedag! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat veel "Antjemoois" laat je zien, echt genieten. Wat een superopbrengst van de verkoop....... je hartjes zijn ook zo lief... Prachtig kabelpatroontje voor je babyvestje, schattig hoor.
  Zo'n stofje is ook om te koesteren en dat gaat helemaal goed komen met dit mooie borduurtje.
  Zo bijzonder die koninginneknoop, fijn dat ik mee mag genieten, dnk je wel,
  Fijne Koninginnedag op Urk,
  Lieve groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat laat je veel moois zien, de harten zijn erg leuk geworden en wat een opbrengst geweldig. Je brei- en borduurwerken zijn prachtig en de knoop heel bijzonder. Leuke achterkant heb je voor het speldenkussen. De slab van oudste DD is een schatje geworden. Leuk dat ze dit ook doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fantastische opbrengst heb je van die mooie harten. Borduren en zeker breien zijn niet mijn sterkste kanten en daarom geniet ik altijd dubbel van de mooie dingen die ik op je blog zie. En wat is het toch heerlijk als je een lapje ineens zo'n leuke bestemming kunt geven. Ik wens jou en jouw familie een gezellige koninginnedag wij vieren hier op 1 mei feest.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prechtig, die harten en wat fijn dat ze zoveel hebben opgebracht! Je borduurwerk is ook schitterend. Mooie combinatie met het stofje. Ik kan ook nooit iets weggooien hoor. Ik vind er altijd wel weer een bestemming voor.
  Fijne Koninginnedag toegewenst!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi geworden de harten! En wat leverde het veel op zeg! leuke borduurwerken en breiwerk laat je zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een leuke dingen ben je aan het maken! En wat een geld opgehaald met de harten: te gek gewoon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig zijn die harten geworden zeg ,
  Fijn dat het zo veel geld op bracht voor het goeie doel
  verder veel succes Antje met al je werk

  Groet van Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beetje laat, maar ik was weg. Je hebt weer heel wat moois laten zien... Nu ga je vast het speldenkussen afmaken..... Je hebt nu zo'n prachtige achterkant en aan het blauwe borduurwerk ga je ook wel weer werken....en wat een prachtige harten!
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Antje
  Je bent een echte duizendpoot hoor, met hele leuke ideeen.
  Ik wil je even laten weten dat mijn nieuwe gezicht van mijn blog gelukt is. Wel met hulp van anderen. kijk op www.allehensaandek.blogspot.com

  Een groet vanuit mijn roefje

  BeantwoordenVerwijderen