zaterdag 13 oktober 2012

Van zoveel lieve kadootjes...

word je heel warm! Van Betsy kreeg ik een heel mooi vilten popje met een met vilt gemaakte kaart. Wat een lief popje hè! En zo mooi gemaakt!
 Jeanet stuurde mij de stoere Arnemuider glossy toe, zo gaaf! En zoveel overeenkomsten! Het is precies net zo'n dorp als Urk. Ik heb er erg van genoten! Vooral van die mooie trui op de cover!
Het houd maar niet op, ineens kreeg ik een zware envelop door de brievenbus, ik kneep erin en het was hard.....het kwam van Anje. Nou, ik wist niet wat ik zag! Zo lief dat ze aan me dacht toen ze in een reactie van mij las dat ik ook in de toekomst wel zou willen weven! Ik ben er erg blij mee!
Inmiddels ben ik jarig geweest (36) en toen kwam mijn zusje met deze prachtige puntshawl. Past mooi bij, zowel mijn zomer als winterjas! Mooi gehaakt! Allemaal heel erg bedankt voor deze prachtige kado's! Ik ben niet zo verlegen (denk ik)  maar je zou het toch worden als je zo verwend word!
 
Achter aan de bloem zit een grote knoop genaaid, op die manier kan de shawl op allerlei manieren vastgemaakt worden en je ziet er niets van, heel leuk!
 
Er is ook nog geexpirimenteerd met een charmpakketje. Eens moet je toch beginnen en van fouten leer je...en fout ging het al leek het op het eerste gezicht erg goed te gaan na het snijden. Maar er bestaat ook nog zoiets als naadtoeslag.......pfff natuurlijk..! Tips en positieve kritiek is welkom!
We hebben het ook heel druk gehad de afgelopen weken, de schoolstart van de kinderen vergt altijd veel tijd en inspanning. Maar nu draait alles gelukkig en er zijn al weer veel mooie cijfers binnen! (en een paar onvoldoendes). Daarom kon ik weinig bloggen en "langskomen". De komende week ga ik lekker besteden aan "bijlezen"!
Er is ook pech geweest, mijn man is aangereden met de auto, er werd hem geen voorang verleend. Gelukkig hadden man en zoon zelf niets. De auto was total loss! Erg zonde want we hadden 'm net een grote beurt laten geven en keuren en een driepersoons bankje achterin laten maken. Dat kon bij dit type auto zodat we veilig met alle kinderen op vakantie konden. Dan krijg je alleen nog de dagwaarde. Maar inmiddels hebben we een andere auto, ook 7-persoons en nog een jaar jonger ook! En hij rijd heerlijk! Dus dat probleem is ook weer opgelost!
Voor iedereen een fijne en goede zondag en de volgende keer gaat het over het feit dat vrouwen in de middeleeuwen geen knopen aan hun kleren mochten dragen.....Lieve groet, Antje.